Wij maken jouw communicatiecampagne:

Een nieuwe huisstijl, website, foto’s, flyers, teksten, affichecampagne, facebookadvertenties? We doen het allemaal. 

Wij schrijven jouw verhaal:

Korte of lange teksten?
We vinden de juiste woorden voor jouw project, van facebookpost tot infobrochure.

Wij lezen jouw werk na:

Nood aan een extra paar kritische ogen? Wij lezen je teksten aandachtig na en halen er de eventuele spel- en grammaticale fouten uit. Wil je meer? We gaan grondig door je tekst en herwerken het tot een gestructureerd en vlot leesbaar geheel zonder fouten.

Wij vertalen jouw teksten:

Van Frans naar Nederlands, Engels naar Nederlands of Nederlands naar Engels. Met in totaal 10 jaar redactie-ervaring en een diploma Engelse taalkunde in ons team zit je goed voor je vertaalwerk. Wil je jouw Nederlandse teksten graag wat Vlaamser? Ook dat kan.

Voor vertalingen Nederlands-Frans werken we samen met een Franstalige freelance medewerker.

Wij versterken jouw redactie:

We schrijven artikels en reportages voor jouw medium. Jij geeft ons het onderwerp of het thema, wij doen de rest. Over cultuur, lifestyle, jongeren, reizen, interieur, plantaardig eten, Gent en Brussel schrijven we het liefst.

Wij nemen jouw foto’s:

Sprekende foto’s van jouw evenement? Leuke beelden bij je communicatie? Wij zorgen ervoor. Voor studiowerk, portretten en uitgebreide shoots werken we samen met een freelance fotografe.

Wij maken jouw video’s:

We leggen de focus op korte, spontane, creatieve video’s op maat van sociale media.
Wil je jouw evenement in beeld brengen? Jouw productieproces verfilmen? We maken er werk van.

Wij verzorgen jouw liveverslaggeving:

Jouw evenement live gebracht op sociale media? Op maat van jouw wensen werken we standaard drie formules uit. Daarbij houden we onder andere rekening met het aantal posts, het aantal sociale mediaplatformen dat gecoverd wordt, het gebruik van foto’s of video’s en of je de verslaggeving in meerdere talen wil.

Laat je klanten, kennissen en volgers jouw evenement live meemaken, ook als ze er niet bij kunnen zijn. Wij komen ter plaatse om Instagram stories, Facebookposts, Facebook livevideo’s, tweets en filmpjes maken én delen ze in realtime op jouw kanalen. Visibiliteit gegarandeerd.
Voor liveverslaggeving werken we op maat van jouw wensen standaard drie formules uit, rekening houdend met soort en aantal posts en eventuele meertaligheid van de verslaggeving.

Workshop sociale media:

  • Eindelijk werk maken van sociale media voor jouw bedrijf? Wij helpen je stap voor stap bij het opzetten van een pagina op een of meerdere platformen en wandelen je door het beheer, zodat je zelf verder kan.
  • Je pagina is er al, maar je laatste post dateert van drie maanden geleden? We bekijken samen wat relevant en doenbaar is voor jou, reiken ideeën en handige tips aan en helpen je met een planning.
  • Je hebt een up-to-date pagina, maar wil de resultaten van je werk graag beter en gericht analyseren? We gaan mee achter de schermen van je pagina, bekijken de meest relevante gegevens voor jouw situatie en helpen je op weg met je databeheer.

Voor €200/250* bieden we je een praktische twee uur durende workshop op maat. Een eenmalige uitgave met resultaten op lange termijn. We werken persoonlijk, relevant voor jouw situatie en bieden een antwoord op alle vragen die je vooraf of tijdens de workshop hebt. Een overzicht van de antwoorden op al je vragen voor en tijdens de workshop ontvang je achteraf handig in je mailbox.

*zie prijzen