Dit zijn de Lama's

De Lama’s zijn een coöperatieve vennootschap, een structuur die we heel bewust kozen. Gelijkwaardigheid, ownership, je goed voelen in een duurzame job op lange termijn waar de voldoening primeert ... het zijn allemaal elementen die ons naar de CV brachten.

Ecologie en duurzaamheid zijn deel van wie we zijn en die overtuiging dragen we ook uit naar onze klanten. We doen alles met de fiets en het openbaar vervoer, onze lunches zijn plantaardig en voor buitenlandse opdrachten vervangen we het vliegtuig zoveel mogelijk door de trein.

We werken het liefst samen met klanten die zelf een socio-culturele meerwaarde bieden.

Ontmoet de kudde

Janne

Janne Vanhemmens
Social lama

Janne (27) is gespecialiseerd in sociale media, interviewvideo's en fotografie. Ze studeerde talen en bedrijfscommunicatie in Gent, Leuven en Stockholm en liep stage bij EVA vzw in Gent, de Schwarzkopf Foundation in Berlijn en het Europees Parlement in Brussel. Ze werkte een jaar als social editor bij Havas Media en verzorgde daarna anderhalf jaar de sociale media en contentstrategie voor het jongerencultuurmerk BILL bij CJP vzw. Daarnaast begeleidt ze wandelreizen in Georgië, gaat ze graag naar de film en is ze bezig met plantaardige voeding.

Pieter

Pieter Lantsoght
Copy lama

Pieter (35) heeft gevoel voor taal. Na een studie journalistiek in Brussel met een stage bij Knack Weekend, ging hij aan de slag bij CJP vzw, waar hij zo’n 7 jaar ervaring opdeed als journalist, redacteur en eindredacteur. Hij werkte er aan verschillende magazines, lanceerde mee het jongerencultuurmerk BILL en begeleidde een team van 60 vrijwillige reporters. In 2014 werd die professionele loopbaan even on hold gezet voor een halve wereldreis van een klein jaar. Verder vind je hem in zijn vrije tijd op concerten, architectuur- en designwebsites afschuimend of dromend over die roman die er ooit van moet komen.

Robyn

Robyn Hanssens
Digi lama

Robyn (23) is online marketeer met een passie voor cijfers. Toen ze haar diploma marketing aan de HoGent haalde, besloot ze zich meer te verdiepen in het digitale met de richting Digital Media Manager aan Thomas More. Ze deed ervaring op bij Wunderman Thompson en Code d’Or. Ze versterkt De Lama’s met technische zaken zoals Analytics, SEO, online advertenties en rapporten. In haar vrije tijd houdt ze zich graag creatief bezig met breien, wenskaartjes en duurzame kledij.